Bestrijding wespen in de Achterhoek (Gelderland), Doetinchem en Omstreken

bestrijding wespen

Bestrijding Wespen (wespennesten)

In de warme zomer, vooral in juni t/m augustus, kunnen wespen het ons zeer lastig maken. In een goed ontwikkeld wespenvolk kunnen soms wel 5.000 of meer individuen voorkomen. Wespen kunnen, wanneer ze in het nauw worden gebracht of wanneer hun nest wordt verstoord, soms tot steken overgaan. Sommige mensen zijn voor wespengif zo allergisch, dat ze direct naar het ziekenhuis moeten bij een steek.

Bij het ontdekken van een wespennest is het belangrijk dat u rustig reageert en het professioneel, door een bestrijdingstechnicus, laat verwijderen. Wespenbestrijding kunt u beter niet zelf doen, dat is gevaarlijk!

– Sluit nooit de invliegopening van het wespennest af
– Sla niet naar wespen die in de buurt komen
– Gebruik in het gebied van het wespennest geen zoetigheid
– Maak het gezicht van uw kinderen goed schoon en vervang eventueel de kleding na het eten van zoetigheid
– Let op! Wespen kunnen meerdere malen steken

Neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact op met Smit Ongediertespecialisten om de wespen te bestrijden 0314 392677, of vul het aanvraagformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak.

Garantie op de bestrijding van een wespennest

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen!

wespen zolder

wespen spouwmuur

Zelf de bestrijding van een wespennest doen?

Wij hebben een webshop waar u de juiste middelen kan bestellen voor het zelf bestrijden van een wespennest. Belangrijk is dat u eerst goed de beschrijving leest van het product wat u in onze webshop koopt. Trek bij bestrijding altijd beschermende kleding aan, wespen worden agressief wanneer u ze lastig valt. In onze webshop en winkel hebben we altijd ruim voorraad. Komt gerust eens langs aan de Expeditieweg 5 te Doetinchem.