Wespen Beek – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen beek

Wespen Beek

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten. Wespen zijn problematisch als ze hun nesten bouwen op een plek waar mensen, kinderen en huisdieren komen.   Vooral wanneer mensen allergisch reageren op een wespensteek, kunnen wespen namelijk erg gevaarlijk zijn. De nesten kunnen tot wel 5.000 wespen bevatten.

Wespen kunnen een nest maken in de spouwmuur, achter het dakbeschot, in de struiken, maar ook in de grond. Wanneer wespen verstoord worden, bijvoorbeeld door dieren of spelende kinderen, kunnen ze agressief worden en steken. Het is daarom belangrijk om rustig te bewegen in de omgeving van een nest, en zorg dat u de opening van het nest niet afsluit.

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem