Wespen Doesburg – Smit Ongedierte bestrijdt snel en betrouwbaar wespen en ander ongedierte!

wespen doesburg

Wespen Doesburg

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Wespen kunnen als ze hun nest te dicht bij plekken waar mensen, huisdieren of kleine kinderen komen bouwen erg vervelend zijn. Bovendien zijn ze ook zeer gevaarlijk voor mensen die allergisch zijn voor wespen.

Wespennesten kunnen overal zitten, bijvoorbeeld in een spouwmuur, een struik of zelfs onder de grond.

Als u een wespennest heeft is het belangrijk om kinderen en huisdieren uit de buurt te houden en rustig te bewegen in de buurt van het nest. U moet nooit de opening van het nest afsluiten.

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem