Wespen Etten – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen etten

Wespen Etten

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Bij mooi weer, vooral in de maanden juni tot en met augustus, zult u vaak wespen zien. Wespen kunnen een nest maken in de spouwmuur, achter het dakbeschot, in de struiken, maar ook in de grond. Dit kan veel overlast opleveren en zelfs gevaarlijk zijn als mensen allergisch zijn of als u huisdieren heeft.

Met wespennesten is het belangrijk om ze niet te verstoren. Beweeg rustig in de buurt van het nest en sluit het nest nooit af.

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem