Wespen Gaanderen – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen gaanderen

Wespen Gaanderen

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten. Bij mooi weer, vooral in de maanden juni tot en met augustus, kunt u veel overlast ervaren van wespen. In het geval dat mensen allergisch zijn voor wespen, kunnen ze ook erg gevaarlijk zijn. De nesten kunnen soms wel uit 5.000 wespen bestaan. Wanneer wespen verstoord worden, bijvoorbeeld door dieren of spelende kinderen, kunnen ze agressief worden en steken.

Wespen kunnen een nest maken in de spouwmuur, achter het dakbeschot, in de struiken, maar ook in de grond. Het is belangrijk dat u rustig beweegt in de omgeving van een nest, en dat u de invliegopening niet afsluit!

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem