Wespen Gendringen – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen gendringen

Wespen Doetinchem

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Wespen kunnen overal nesten maken, ook onder uw dak, in uw spouwmuur of zelfs onder de grond. Dit kan vervelend zijn of zelfs gevaarlijk als u een allergie heeft of huisdieren.

Het is belangrijk om een wespennest met rust te laten om te voorkomen dat er iemand gestoken wordt. Beweeg daarom rustig in de buurt van een wespennest en probeer niet de openingen van het nest af te sluiten.

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem