Wespen Sinderen – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen sinderen

Wespen Sinderen

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Wespen zijn vooral in de zomermaanden actief. Ze kunnen nesten op allerlei plekken maken, zoals onder een dak, in een spouwmuur, of onder de grond. De aanwezigheid van een wespennest is zeer vervelend, zeker als u kleine kinderen of huisdieren heeft. Als er iemand allergisch is kunnen wespen zelfs zeer gevaarlijk zijn.

Het is belangrijk om het wespennest daarom met rust te laten en rustig te bewegen in de buurt van het nest. Probeer de openingen van het nest niet af te sluiten, wespen zullen zich er gewoon uit graven. Pas op met zoetig eten en houd kinderen uit de buurt.

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem en Sinderen.

smit ongedierte doetinchem