Wespen Steenderen – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen steenderen

Wespen Steenderen

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten. Bij mooi weer, vooral in de maanden juni tot en met augustus, kunt u veel last hebben van wespen. Wespen kunnen een nest maken in de spouwmuur, achter het dakbeschot, in de struiken, maar ook in de grond. Deze nesten kunnen tot wel 5000 wespen bevatten.

Dit levert gevaar op voor kinderen en huisdieren, maar zeker voor mensen die allergisch zijn voor wespensteken. Wespen worden agressief als ze verstoord worden. Daarom is het belangrijk om rustig te bewegen in de buurt van een nest. Probeer niet de openingen van het nest af te sluiten en houd kinderen en huisdieren weg. Pas ook op met zoet eten als u last heeft van wespen.

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem