Wespen Toldijk – Smit Ongedierte uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen doetinchem

Wespen Toldijk

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Bij mooi weer, vooral in de maanden juni tot en met augustus, kunt u veel last van wespen hebben. Zeker als ze hun nest op een vervelende plek hebben gemaakt. Bijvoorbeeld tussen een muur, onder een dak of in een struik in uw tuin.

Vooral als er iemand allergisch is voor wespen is het belangrijk om uit de buurt van het wespennest te blijven en op te passen met zoetig eten. Probeer nooit de ingangen van het nest af te sluiten!

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem