Wespen Ulft – Smit Ongedierte uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen ulft

Wespen Ulft

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Bij mooi weer kunt u veel last hebben van wespen. Voor mensen die allergisch zijn vormen ze ook nog eens een serieus gevaar. De nesten kunnen soms wel uit 5.000 wespen bestaan en ze kunnen op lastige plekken zitten.

Wespen kunnen een nest maken in de spouwmuur, achter het dakbeschot, in de struiken, maar ook in de grond. Wanneer wespen verstoord worden, bijvoorbeeld door dieren of spelende kinderen, kunnen ze agressief worden en steken.

Het is belangrijk dat u rustig beweegt in de omgeving van een nest, en dat u de invliegopening niet afsluit!

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem