Wespen Velp – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen Velp

Wespen Velp

Smit Ongediertespecialisten BV is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Bij mooi weer, vooral in de maanden juni tot en met augustus, kunt u veel last hebben van wespen. Ze kunnen op veel verschillende plekken een nest maken, zoals tussen een spouwmuur of onder een dak. Als u allergisch bent of kinderen of huisdieren heeft kunnen wespen al helemaal gevaarlijk zijn. Het is daarom van belang dat de wespen op professionele wijze worden verwijderd.

Als u een wespennest heeft is het belangrijk om rustig te bewegen in de buurt van het nest en op te passen met zoet voedsel, omdat wespen hier op af komen. Probeer nooit het nest af te sluiten!

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem