Wespen Velswijk – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen velswijk

Wespen Doetinchem

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

In de zomer zijn wespen actief en maken ze wespennesten. Helaas doen ze dat vaak op vervelende plekken zoals tussen een spouwmuur of onder een dak. Dit levert overlast op en is bovendien gevaarlijk voor huisdieren, kinderen en mensen die allergisch zijn voor wespensteken.

Als wespen zich bedreigd voelen worden ze agressief en kunnen ze steken. Daarom moet u als u een nest heeft rustig bewegen in de buurt van het nest. Houd ook kinderen en huisdieren uit de buurt en pas op met zoetig eten.

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem