Wespen Zeddam – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen zeddam

Wespen Zeddam

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Bij mooi weer, vooral in de maanden juni tot en met augustus, kunnen wespen veel overlast veroorzaken. Vooral voor mensen die allergisch zijn, maar ook voor kinderen en huisdieren kunnen wespen bovendien erg gevaarlijk zijn.

Wespen kunnen op veel plekken een nest maken, bijvoorbeeld onder een dak of in een struik in de tuin. Deze nesten kunnen soms wel uit 5.000 wespen bestaan. Wanneer wespen verstoord worden, bijvoorbeeld door dieren of spelende kinderen, kunnen ze agressief worden en steken. Wees daarom voorzichtig in de buurt van een wespennest en beweeg niet te snel. Ook is het handig om op te passen met zoetigheid waar wespen op af kunnen komen.

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem