Wespen Zelhem – Smit Ongedierte: uw partner voor de bestrijding van Wespen en Wespennesten !

wespen zelhem

Wespen Zelhem

Smit Ongediertespecialisten BV uit Doetinchem is gespecialiseerd in de bestrijding van wespen en wespennesten.

Bij mooi weer, vooral in de maanden juni tot en met augustus, kunt u veel last van wespen ervaren. Vooral voor mensen die allergisch zijn voor wespensteken, maar ook voor kleine kinderen en huisdieren kunnen wespen erg gevaarlijk zijn.  Wespen kunnen hun nesten in spouwmuren, onder daken en vele andere plekken maken. De nesten kunnen soms wel uit 5.000 wespen bestaan.

Wanneer wespen verstoord worden, bijvoorbeeld door dieren of spelende kinderen, kunnen ze agressief worden en steken. Daarom is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met wespen en kleine kinderen weg te houden. Pas ook op met bijvoorbeeld limonade, omdat wespen hier op afkomen. Probeer nooit het nest af te sluiten!

Bel Smit Ongedierte uit Doetinchem!

Voor bestrijding kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0314 – 39 26 77  of vul het aanvraagformulier in op onze website! Wij nemen binnen enkele uren contact met u op voor een afspraak. Uitvoering doen we binnen 48 uur!

Wij bieden seizoensgarantie op de bestrijding van een wespennest. Dit houdt in dat wij volledig kosteloos de bestrijding opnieuw komen uitvoeren indien de wespen na 7 á 10 dagen nog niet verdwenen zijn.

Indien u zelf wilt gaan bestrijden kunt u ook de juiste producten bestellen bij ons in de Webshop: ongediertespecialisten.nl

Wij werken voor de omliggende gemeenten en woningstichtingen, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek, omgeving Doetinchem.

smit ongedierte doetinchem